Nose Work & Rally-tokopäivä Espoossa elokuussa

Suomen Kooikerhondje ry järjestää jäsenilleen lauantaina 5.8.2017 Nose Work & Rally-toko päivän Espoossa koirakoulu Tassutreenin tiloissa (Vihdintie 110, 02970 Espoo). Jokaiselle koirakolle on tarjolla sekä lajiteoriaa, nenätyöskentelyä sekä rally-tokoa. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita, mutta myös lajeja aiemmin harrastaneet ovat tervetulleita, treenit sovitetaan osaamisen mukaan.

Koulutuksen hinta 30 €/koirakko (2 nose work, 1 rally-toko). Koulutus pidetään klo 10-16 välisenä aikana.

Nose Work kouluttaja toimii Ritva Oljakka (http://www.elainterapeutti.com/). Ritvan monipuolisesta osaamisesta löydät lisää Ritvan esittelystä http://www.elainterapeutti.com/esittely.

Rally-tokoa kouluttaa Oona Mäki, joka kilpailee rally-tokossa mestariluokassa kahden mudinsa kanssa. Vanhempi mudi Ora on rally-tokovalio, rally-tokon SM6 2016 ja Oran kanssa Oona kuuluu myös Rally-tokoyhdistyksen valmennusrenkaaseen. Oona on suorittanut viralliset koulutusohjaajakurssit (arkitottelevaisuuskoulutusohjaajakurssi, rally-tokon koulutusohjaajakurssi, agilityn koulutusohjaajan perus- ja jatkokurssit). 

Koulutusten välissä on mahdollisuus kahvitella omin eväin ja sään salliessa grillinkin saa lämpimäksi.

Tule mukaan viettämään mukava koulutuspäivä yhdessä muiden kooikereiden kanssa.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, yhteystietosi (puhelin, sähköposti), koiran kutsumanimi, ikä, oletko kokeillut nose workkia tai rally-tokoa aiemmin.

Koulutuksen osallistuvien koirien määrä on rajattu, mutta koko perhe on tervetullut seuraamaan koulutusta. 

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset,
Kaisa Pelkonen, kaisa.pelkonen at kolumbus.fi

Luotu: 06.05.2017 07:29
Kirjoittanut Sanna Pyykkönen