Kuvien lähettäminen kuvagalleriaan

Yhdistyksen jäsenet saavat omatoimisesti lähettää kuvia sivujen kautta kuvagalleriaan. Kuvagalleriassa on useita kategorioita ja vain osaan niistä saavat jäsenet lähettää kuvia (Jäsenten omat kuvat + Valiogalleria). Uusia kuvakansioita eri teemoilla saa esittää ylläpidolle, jos sopivaa ei valmiiksi löydy. Jäsenet eivät pysty itse poistamaan kuvia kategorioista vaan poistot suoritetaan ylläpidon toimesta pyydettäessä.

Jäsenillä on tilakohtainen rajoitus kuvien lataamisessa, joka on 10Mt. Kuvan koon pitää lataushetkellä olla alle 1Mt ja resoluution pienempi kuin 3072 x 2304. Toivottavaa olisi, että kuvat otsikoitaisiin kuvaavasti ja kuvaukseen kirjoitettaisiin ainakin kuvassa näkyvät koirat ja kuvan ottamispaikka sekä päivämäärä. Valiogalleriassa otsikkoon tulee kirjoittaa koiran nimi ja kuvaukseen tittelit, yksi kuva/koira/laji. Yleisesti toivotaan, että ladatut kuvat ovat hyvä laatuisia, mutta liian kriittinenkään ei kannata olla.

Kuvien lataaminen tapahtuu menemällä kuvagalleriaan sivustolle kirjautumisen jälkeen. Kuvagalleriassa esimerkiksi "Jäsenien lähettämät kuvat" kansioissa on kaikilla jäsenillä latausoikeudet. Kuvakansion alalaidassa näkyy Lähetä-osio (kuva alla), josta kuvan voi valita, syöttää tiedot kuvalle ja painaa Aloita lähetys, jolloin kuvan lähestys sivustolle käynnistyy. Kuvan koosta riippuen lähetys kestää sekunneista minuutteihin.

Kuvat julkaistaan automaattisesti ja sisällön valvonta tapahtuu ylläpidon toimesta jälkikäteen. Mikäli sivustolle ladataan sinne sopimatonta materiaalia, niin kuvat ja mahdollisesti myös käyttäjän latausoikeudet tullaan poistamaan.

Ylläpito

Luotu: 29.04.2014 21:37
Kirjoittanut Jesse Luhti