Pentuneuvonta

Suomen Kooikerhondje ry:n pentuvälitykseen otetaan kaikki Suomen Kennelliiton koirarekisteriin rekisteröitävät kooikerhondjepentueet, jotka kasvattaja ilmoittaa yhdistyksen pentuvälittäjän kautta listalle. Kaikki suunnitelmat, astutukset ja syntyneeksi ilmoitetut pentueet ovat listalla. Kysyjät voivat tiedustella llisätietoja pentueista lisää suoraan kasvattajiltaYhdistys ei vastaa pentuvälityslistalla olevista pentueista/astutuksista, vaan kasvattaja vastaa itse omasta kasvatustyöstään ja pentueistaan. Kysyjiä suositellaan ottamaan yhteyttä myös rodun harrastajiin, jos rotuun tutustuminen kiinnostaa. Listalla olevat harrastajat esittelevät rotua mielellään. 

Jokaisen ilmoitetun pentueen kohdalla kerrotaan, täyttääkö yhdistelmä jalostuksen tavoiteohjelman vaatimukset. Jos vaatimukset eivät täyty, ilmoituksessa kerrotaan syy siihen. Ilmoituksessa mainitaan myös, jos kasvattaja ei ole tehnyt jalostustiedustelua ennen astutusta. Koiran nimeä klikkaamalla pääset tarkastelemaan koiran tietoja (sukutaulu, terveystiedot, harrastustulokset, sisarus- ja jälkeläistiedot) Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. 

Jos haluat tarjota kodin uutta omistajaa etsivälle kooikerhondjelle, aikuisvälityksestä näet uutta kotia etsivät koirat.

Voimassa olevat jalostusohjeet löytyvät täältä.

Pentuneuvoja Henna Palmunen, lähetä sähköpostia

 

Kooikerhondjen pentuja

 

Astutettu 1.2

Cavalriina's Didi Daniela - Mendikan Gio-Vanni Clara

kasvattaja: Tiina Rajala-Huusko/ Kennel Cavalriina's, Jormua. Yhdistelmä toteuttaa JTOn vaatimukset. 

Astutettu 10.3.

Milfeddyg Uitgelezen Pepinka - Miltassias Adventure av Zaleo

kasvattaja: Liisa Kotisalo/Kennel Milfeddyg, Lappeenranta. Yhdistelmä toteuttaa JTOn vaatimukset,  

Pentuja suunnitteilla vuodelle 2020

Kennel Chirpy

Kennel Pepperpot's

Kennel Dinoman's kevät 2020

Kennel Bullbenz kevät 2020

Kennel Mendikan kesä 2020

Kennel Milfeddyg Kesä 2020

Viimeksi päivitetty: 15.03.2020 11:56