Webinaari hajuista, koiran hajuaistista ja sen aktivoimisesta

Suomen Kooikerhondje ry järjestää Hajutyöskentely Webinaarin lauantaina 22.5.2021 klo 18-21.
Hinta: 10€ / jäsen ja 20 € / ei-jäsen
Kouluttaja: Ilkka Hormila
Luennon aiheena hajut ja koiran hajuaisti: Mitä haju on ja kuinka se käyttäytyy, koiran hajuaisti ja muisti, oppiminen, hajuerottelun opettaminen, etsintämotivaation kasvattaminen, harjoittelun suunnittelu.
Ilkka Hormila toimi yli 40 vuotta poliisikoiranohjaajana, josta reilut 20 vuotta partiokoiran ohjaajan tehtävissä sekä 18 vuotta Poliisikoiralaitoksella opettajana. Hän jäi eläkkeelle 2015 ja edustaa nykyään omaa yritystä K9 IlMa Global Trainingia.
Poliiskoiranohjaajana hän toimi operatiivisissa tehtävissä kouluttamillaan koirilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Poliisikoiralaitoksella ylikonstaapelina hajutunnistuskoirayksikössä ja sen lisäksi koulutti partio-, ruumis-, räjähde-, huume- ja palokoiranohjaajia.  Suomen lisäksi hän luennoin ja opettaa myös muissa Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa virkakoiranohjaajia, pelastuskoiranohjaajia ja tavallisia koiranomistajia.
Ilkka Hormila on toinen keväällä 2019 julkaistun Tunnistusetsintäkoirat kirjan kirjoittajista.
 
Webinaariin ilmoittaudutaan lähettämällä sähköposti Kaisa Pelkonen (kaisa . pelkonen at kolumbus . fi) viimeistään keskiviikkona 19.5.2021.
Rajoitettu osaanotto.
Ilmoittautuneet saavat maksutiedot ilmoittautumien yhteydessä.
Webinaarin Microsoft Teams -kutsulinkki lähetetään sähköpostilla luentoa edeltävänä päivänä.
 
Tervetuloa!
 
Hallitus

 

Luotu: 29.04.2021 15:37
Kirjoittanut Kaisa Pelkonen