Welcome to the Finnish Kooikerhondje Association webpage

Suomen Kooikerhondje ry hakee koirakoita rally-tokon SM-kisoihin yhdistyksen joukkueeseen.
 
Rally-tokon SM 2021 -kilpailut kisataan 16.-17.10.2021 Hyvinkäällä. Kilpailujen järjestäjänä toimii Hyvinkään Koiraurheilijat ry ja kilpailupaikkana on HyKU:n tilava halli. Lauantaina kisataan mestariluokan karsinta ja avoin luokka. Sunnuntaina vuorossa on alokas- ja voittajaluokka sekä päivän huipennuksena mestariluokan finaali.
 
Joukkuekilpailuun voivat osallistua Kennelliiton jäsenyhdistykset. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokasluokan tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alempiin luokkiin (ALO tai AVO) ja yksi varakoira ylempiin luokkiin (VOI tai MES).
 
Tiedustelut: Kaisa Pelkonen, yv:llä tai sähköpostilla kaisa piste pelkonen at kolumbus piste fi viimeistään ma 27.9.2021.
 
Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 28.9.2021.

The Finnish Kooikerhondje Association was established on October 1999. It works as a member of Finnish Kennel ClubFinnish Spaniel Club and Finnish Agility Association.

Kooikerhondje is a small dog breed, it’s height according to breed standard is 35-40cm. It is coloured white with red markings. Kooikerhondje is lively breed which is usually loyal to its owner from very small age. As such an active dog it goes well to many activities such as agility, blood tracking or obedience. Being sensitive breed kooikerhondje needs a consistent owner.

Content is currently under construction.